Львів

0963889000
0937688840

pro100dim.com

Двоярусне ліжко - як вибирати?

Двоярусне ліжко - як вибирати?


 

Ви батьки двійнят або у вас діти з невеликою різницею у віці, часи, коли вони були зовсім маленькими, так швидко пролетіли, і в дитячій стало не вистачати місця для іграшок, меблів і так далі. При дорослішанні дітей, зіткнулися з проблемою при виборі підліткового ліжечка, а їх двоє. Яке двоярусне ліжко краще вибрати, що б дитині було зручно і комфортно. Де і як його розмістити ? У такому разі варто гарненько замислитися про двоповерхове ліжко. Чому?
– По перше – ви економите багато додаткового простору, якщо дитяча маленька а це великий плюс.
– По друге – це хороший ігрове місце для дітей, їм дуже подобається грати і спати в таких ліжках.
– Ну і в третіх це значно дешевше, ніж придбавати два підліткові ліжка.

І так, ви вирішили придбати двохярусне ліжко для дитячої, але з чого ж розпочати, яку вибрати? Основний момент при виборі таких ліжок – це з чого вона виготовлено. Матеріали мають бути натуральними і безпечними.

Двохярусні ліжка металеві усім здаються надійнішими, міцнішими і стійкішими, але це не так. Деревяні ліжка більш надійні, міцні і стійкі . З твердих порід дерева цінується бук – цей матеріал досить міцний і прослужить довго.

Розмір ліжка залежать від потреб, якщо дитина доросла або ви вважаєте що він піде увесь у батька – баскетболіста, то варто узяти довше ліжко, оскільки купуєте ліжко ви не на один – два роки, а на довгий час. Середні розміри ліжок приблизно190 х 80 см Що стосується матраців те їх краще придбавати разом з ліжками, хоч це і буде трохи дорожче, та зате вам не потрібно буде довго підбирати його розміри. Стежте так само за глибиною ліжечка, що б матрац не був вищий за борти.

Матраци краще всього купувати з натуральних наповнювачів з льняним або бавовняним покриттям і не варто економити на матраці, оскільки поганийматрац може погано вплинути на здоров'я дитини і на його сон.

При виборі двоярусного ліжка звернете увагу на наявність захисних перегородок на верхньому ярусі, що б дитина, не змогла звалиться уві сні.

Драбинка мають бути зручними для дитини, перекладини не мають бути рідкісними і бажано що б були міцні поручні – щоб дитина легко могла залізти.

Дуже зручно, коли в одному двохярусному комплексі поєднуються: два ліжечка, стіл письмовий або комп'ютерний, тумбочки, невелика шафа і ще багатьма корисними пристосуваннями. Цей комплекс заощадить вам простір і гроші, відмінно виглядатиме в дитячій кімнаті, а так само буде відмінним ігровим центром для дітей і їх друзів.

Бувають ще розбірні ліжка трансформери – це ті двох'ярусні ліжка, з яких можна зробити два одноярусні. При виборі такого типу ліжка зверніть увагу і проконтролюйте, що б з'єднання були максимально міцними і добре зафіксовані, що б уникнути подальших можливих проблем.

При облаштуванні дитячої ви так само можете придбати кутове двоярусне ліжко, а при замовленні ви можете самі уточнити розташування ліжок.

Від якості і зручності ліжка залежить здоров'я вашої дитини. І при виборі ліжка врахуйте, що ліжко повинне подобатися вашим дітям.


 

Новые поступления

Кровать детская Карлсон 2890 грн.
Кровати двухъярусные Чип и Дейл 5600 грн.
Кровать двухярусная Маугли 4900 грн.
Кровать двухъярусная Том и Джерри 5600 грн.